@virensar - Hur det hela började.

Augusti 2014 var jag hos mamma i Skåne. Där finns det många och stora loppisar på sommaren. Vi hade besökt flera den veckan och jag hade köpt en hel del – trots att jag bodde i en liten etta på 20kvm.

En kväll, då jag tittade på andras loppsfynd på Instagram, slog det mig att jag inte kan vara den enda som inte fick plats med allt hemma. Det måste finnas fler som vill rensa ut, byta prylar och leta sådant som fattas i samlingen. Utan större eftertanke startade jag ett konto där vi alla kunde rensa tillsammans - @virensar. Jag la ut 2-3 annonser, bara så att sidan inte skulle vara helt tom. Redan nästa dag hade jag 100 följare. Uppenbarligen hade jag rätt – jag var inte ensam!

 

 Idag är det många som säljer över Instagram och de flesta annonserar genom @virensar. Flera har hört av sig och berättat att det var just min sida som inspirerade dem att starta eget loppiskonto.
 

Ni kommer inte att tro det, men sommaren 2014 var min första loppissommar. Jag hade precis börjat bli intresserad av loppisar och hade ingen koll på vad som var vad, vem som hade gjort det eller att prylarna ens kunde var värda mer än det jag hade betalat. Jag kan le åt det nu, efter mindre än 2 år är det jag som är ”experten” som folk frågar om råd.

 Ett av mina första köp.

5000 annonser senare har jag skaffat mig enorm kunskap, hundratals nya vänner, ny klädstil och ett helt nytt liv. Innan 2014 såg liver helt annorlunda ut. Ett liv full av stress, kostymnissar och dålig självkänsla. Men det tar vi i ett annat inlägg.

Tack för att ni finns!

 

Taggar: loppis, retro, vintage;

Kommentarer :

#1: Anonym

Du är ju bäst alltså 😘 "Retrokattis 💚

skriven
#2: Anonym

Du är ju bäst alltså 😘 "Retrokattis 💚

Svar: Tack!! 😘😘
Melisa

skriven

Kommentera inlägget här :